İçeriğe geç

Varan Turizm Hangi Şehre Ait

Varan Turizm sahipleri kimdir?

Nevzat. Varan Turizm’in kurucusu ve işletmecisi.

Varan Turizm hangi illere gider?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Denizli, Düzce, Eskisehir, Giresun, İstanbul, İzmir, İzmit, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Trabzon ve Uşak’a karşılıklı iç hat uçuşları mevsime göre değişir.

Varan kac otobüsü var?

Yol güvenliği üst düzeyde olan, 51 yolcu kapasiteli Varan Bistro çift katlı otobüslerimizde; alt “Bistro” katımızda, 16 kişilik Fransız 4×4 lüks restoran olarak dekore edilmiş, zengin a la carte menülerimizle misafirlerimize bambaşka bir ambiyans sunarak, karayolunda lüks hizmetin öncülüğünü yaptık.

Yıldız Varan Turizm nerenin firması?

2020 yılında yolcu taşımacılığı faaliyetlerine başlayan Yıldız Varan Turizm, Anamur merkezli bir otobüs firmasıdır.

Varan Firması nereye ait?

Varan Turizm, 1946 yılında Kadıköy-İzmit arasında faaliyetlerine başlayan İstanbul merkezli bir karayolu yolcu taşımacılığı şirketidir.

Varan Turizm ne zaman kuruldu?

Varan Turizm, 1946 yılında Nevzat Pekuysal tarafından İstanbul’da kuruldu.

Varan otobüste tuvalet var mı?

Varan Turizm otobüslerinde tuvalet var mı? Hayır, Varan Turizm otobüslerinde tuvalet yok.

Varan Turizm neden battı?

Şirketin mali krizi nedeniyle Varan’ın uçuşları geçen yıl durdurulmuştu. Ulusoy Seyahat Taşımacılık A.Ş. Şirket geçen haziran ayında iflas ilan edilirken, Varan markası da satışa çıkarılmıştı.

Varan ankara İstanbul arası kaç saat?

Varan Turizm ile Ankara-İstanbul arası 8.5 saatlik rekoru kırıyoruz.

Varan otobüslerinde wifi var mı?

İstanbul-Ankara-İzmir arasında sefer yapan Varan ve Ulusoy otobüslerine kurulan ve GPS erişimini destekleyen sistem sayesinde yolcular, taşınabilir bilgisayarlarıyla kablosuz yerel alan ağı (WLAN) üzerinden internete bağlanabiliyor.

En iyi otobüs firması hangisi?

En iyi otobüs şirketleri hangileridir? Türkiye’de faaliyet gösteren hemen hemen her otobüs şirketi genellikle kaliteli ve konforlu bir hizmet sunmaktadır. Yolcuların en memnun kaldığı otobüs şirketleri şunlardır: Bunları Kamil Koç, Varan, Seç Turizm, Has Turizm olarak sıralayabiliriz.

Varan satıldı mı?

İsim hakkı satılan Varan Turizm’in yeni sahipleri, Luxury Black Sea Travel’ın sahipleri Abdullah İslam ve Fatih İslam ile ortakları Kemal Soğancı oldu. Pandemi öncesinde başlayan yatırım, zorlu koşullara rağmen ertelenmedi.

Varan’ın sahibi kim?

Luxury Black Sea Travel’ın sahipleri Abdullah İslam ve Fatih İslam ile 2011’den bu yana zorlu bir süreçten geçen Varan’ın isim haklarını yakın zamanda satın alan ortakları Kemal Soğancı, pandemiye rağmen büyük hedeflerle markayı yeniden yapılandırdı.

Ulusoy otobüs firması kapandı mı?

Mahkeme, Türkiye’nin en köklü markalarından Ulusoy’un iflasına karar verdi.

Pamukkale otobüs firmasının sahibi kim?

Bababalım ailesinin en ünlü üyesi Hüseyin Mazlum ve çocukları, Pamukkale Turizm nakliye şirketini kurdular.

Metro Holding sahibi kim?

Galip Öztürk (d. 19 Nisan 1965; Ayvacık, Samsun), Gürcistan vatandaşı, Metro Şirketler Grubu’nun sahibi ve 2005 yılında kurulan Türkiye Otobüs Şoförleri Federasyonu’nun kurucu başkanıdır. Köseoğlu cinayeti nedeniyle hakkında verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onandığını önceden öğrenerek 2018 yılında Gürcistan’a kaçtı.

Kemal Soganci kim?

Şirketin ve sahiplerinin biyografisi Bu şirketin kurucu üyeleri olan Kemal SOĞANCI ve Okan SOĞANCI, uzun yıllar boyunca tek imza yetkisine sahip yönetim kurulu üyesi yardımcıları olarak görev yapmışlardır. Grubun faaliyet alanları şunlardır; Isıtma yağı, tekstil, giyim, halı, mobilya ve dayanıklı tüketim malları ticaretidir.

Varan Turizm Genel Müdür?

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün tanınmış profesyonel yöneticilerinden Mustafa Özdalgıç, 1 Ağustos 2022 itibarıyla Varan Turizm Genel Müdürü oldu.

Nevzat Hüseyin Pekuysal kimdir?

Varan Turizm’in kurucusu. Varan Turizm’in kurucusu ve sahibi, vefatından sonra oğlu tarafından devralındı ​​(bkz: Enis Pekuysal).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir